Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hoe koppel je een echoluidspreker met een Fire TV?

Posted on

Nu, met de onlangs geïntroduceerde functies van Amazon, is het een stuk eenvoudiger geworden om meer dan één Echo-luidsprekers op een Fire TV aan te sluiten. Een van de grootste voordelen van deze connectiviteit is dat je niet de kosten hoeft te maken voor de aanschaf van een krachtige soundbar. Als u niet weet hoe u een Echo-luidspreker moet koppelen aan een Fire TV, hoeft u zich geen zorgen te maken. Hier zijn we beschikbaar met een gids met alle stappen die u moet uitvoeren om Echo te koppelen aan Fire TV.

Voordat u begint met de koppelingsstappen, moet u eerst de juiste Fire TV- en Echo-luidspreker weten die u moet koppelen. Het Fire TV-apparaat dat u voor het koppelen moet gebruiken, moet de apparatuur zijn die in de afgelopen 2 jaar is geïntroduceerd. Deze omvatten Fire TV Cube of Fire TV Stick 4k. Daarna heb je minimaal 2 Echo-luidsprekers nodig.

 

Deze apparaten zijn onder meer Echo Studio, Echo 3e generatie, Echo 2e generatie, Echo Plus (tweede generatie) of Echo Dot met klok. Om je speakers op de Fire TV aan te kunnen sluiten, moet je ervoor zorgen dat beide speakers van hetzelfde model zijn. Als een Echo Plus (tweede generatie), dan moet de andere luidspreker ook van hetzelfde model zijn. Als je een sterkere bas nodig hebt, kun je een stereopaar toevoegen.

 

 

Hoe Echo-luidspreker te koppelen met een Fire TV?

 

Nu u zowel de Fire TV als de luidspreker heeft, beginnen we met de stappen om de twee met elkaar te verbinden.

 

 

Stap 1: Start de Amazon Alexa-app.

 

Stap 2: Ga naar de rechter benedenhoek van het scherm en selecteer Apparaten.

 

Stap 3: Druk daarna op het pictogram van Plus rechtsboven.

 

Stap 4: Ga vervolgens naar het einde van het scherm en tik op audiosysteem instellen.

 

Stap 5: Nu verschijnt er een vraag op het scherm waarin u wordt gevraagd: "Welk audiosysteem wilt u installeren?" Selecteer de optie Home Theater.

 

Stap 6: Selecteer vervolgens het compatibele Fire TV-apparaat.

 

Stap 7: Selecteer maximaal twee compatibele luidsprekers. De luidsprekers die u gaat koppelen, moeten zich in dezelfde kamer bevinden als uw Fire TV.

 

Stap 8: Selecteer welke luidspreker je wilt voor de rechter- of linkerkanalen voor het geval je een stereopaar gebruikt.

 

Stap 9: Geef een groepsnaam aan uw home cinema-systeem en wijs het toe aan een kamer.

 

Stap 10: voer de instructies uit die op de tv verschijnen om de installatie van uw Fire TV te voltooien.

 

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Amazon Telefoonnummer.

 

Klik hier voor meer informatie Amazon Contact.

 

 

Comment on this post