Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Gids voor probleemoplossing Amazon Fire Stick Geen signaal probleem

Posted on

Op het gebied van entertainment heeft de Amazon Fire Stick een voordeel ten opzichte van andere streaming-apparaten omdat deze gebruik maakt van de allernieuwste Alexa-technologie. De afstandsbediening van dit apparaat kan worden gebruikt voor zowel gesproken als handmatige zoekopdrachten. Gezien het feit dat het al deze functies heeft, lopen gebruikers soms tegen problemen aan. Het meest populaire probleem dat gebruikers ervaren, is Fire Stick No Signal. Alle aspecten van dit probleem worden in deze blog uitgebreid besproken, zodat u snel een oplossing voor dit probleem kunt krijgen. De stappen voor probleemoplossing worden hieronder beschreven om u te helpen dit probleem snel op te lossen.

Reden waarom Fire Stick geen signaal optrad

Het probleem van Fire Stick No Signal kan niet aan één enkele oorzaak worden toegeschreven. Aan de andere kant zijn er een aantal factoren die dit technische probleem kunnen veroorzaken, waarvan er enkele hieronder worden vermeld.

1. Kabel niet correct aangesloten.
2. Fire Stick reageert niet.
3. De netwerkverbinding is slecht.
4. Probleem met HDCP.
5. Probleem met HDMI-poort door hardwarefout.
6. Geen echte baksteen hebben.
7. Gebroken Fire Stick.

Stappen om Fire Stick-probleem zonder signaal te verhelpen

De onderstaande stappen zijn bedoeld om Fire Stick-gebruikers te helpen bij het handmatig oplossen van dit probleem.

Stap 1: HDMI van Fire Stick moet worden gerepareerd

Een van de oorzaken van het probleem met de Fire Stick No Signal zijn mogelijk de HDMI-poorten en kabel. Daarom was het cruciaal om beide producten dubbel te controleren. Als u dit probleem ooit met uw Fire Stick ervaart, volgt u deze maatregelen om het te verhelpen.

1. De eerste stap is om ervoor te zorgen dat uw HDMI-kabel handvast tegen de HDMI-poort zit.
2. Zorg ervoor dat de HDMI-kabel is doorgesneden en niet schraapt.
3. Vervolgens moet u het op een andere poort aansluiten.
4. Zorg ervoor dat u een legale HDMI-kabel gebruikt.
5. Inspecteer de poort bij het bevestigen van de unit.
6. U kunt elke HDMI-kabel gebruiken als de poorten beschikbaar zijn.

Tot dusver is een probleem niet opgelost ondanks het volgen van bovengenoemde maatregelen. U kunt deze methode nu gebruiken om het probleem met de Fire Stick No Signal op te lossen.

1. Schakel de televisie uit en koppel de Fire TV los van de HDMI-poort van de tv. Schakel nu de stroom naar de Fire TV-stick uit.
2. Sluit de Fire TV Stick aan op dezelfde poort na een halve minuut wachten en laat hem 10 minuten onbeheerd achter.
3. Zet uiteindelijk uw televisie aan.
4. Sluit de Fire Stick aan op de HDMI-poort van de tv en druk op een willekeurige knop op je afstandsbediening om de functionaliteit van de meegeleverde bestelling te testen.

Stap 2: Los de internetverbinding op

Als je wifi-verbinding niet werkt, krijg je de foutmelding Fire Stick No Signal. Om dit probleem te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw internetverbinding up-to-date is. Als u dit probleem ooit tegenkomt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om uw Fire Stick weer aan het werk te krijgen.

1. Controleer de Ethernet-kabel om er zeker van te zijn dat alle poorten correct zijn aangesloten om deze fout te detecteren.
2. Aangezien deze fout in hardware kan worden verholpen, moeten alle uiteinden van het Ethernet grondig worden gecontroleerd.
3. De stroomrecycling van de router moet zijn voltooid en de stroomkabel moet uit de router worden verwijderd. Wacht een minuut voordat u de kabel weer op de stroombron aansluit.
4. Dezelfde techniek kan worden uitgebreid naar de Fire Stick-tv die deze fout vertoont.
5. Koppel uiteindelijk de Ethernet-adapter aan uw Fire Stick TV, die nog steeds dezelfde foutmelding geeft.
6. Als laatste redmiddel koppelt u de adoptant aan uw Fire TV-stick die u bij een erkende winkelier heeft gekocht.

Stap 3: herstel netwerkinstellingen

Als er een probleem is met de verbinding, is de kans groot dat Fire Stick No Signal optreedt. De volgende maatregelen kunnen worden gebruikt om dit probleem aan te pakken.

1. Eerst en vooral moet u het menu van het systeem openen.
2. Zoek nu het netwerk.
3. Houd daarna de afspeel- / pauzeknop enkele ogenblikken ingedrukt.
4. Als resultaat kan deze aandoening gemakkelijk worden gediagnosticeerd.

Stap 4: Onderzoek de indicator van het aan / uit-lampje

De tv wordt sporadisch uitgeschakeld tijdens het kijken als het aan / uit-lampje op de tv fluctueert of dimt. Het duidt op een probleem met de stekker, het stopcontact of het netsnoer.

De bovenstaande tips helpen je bij het oplossen van de Fire Stick Geen signaal zonder sticks. Uw dilemma is echter niet opgelost na het lezen van dit bericht. U kunt nu contact opnemen met de technici van Amazon Klantenservice, die u kunnen helpen en uw probleem snel kunnen verhelpen.

Voor meer informatie over het oplossen van het probleem Geen signaal in de Amazon Fire Stick. Bel het Amazon telefoonnummer.

Comment on this post