Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Wat is de procedure om sommige problemen met Gmail op te lossen?

Posted on

Er treden problemen of fouten op met Gmail en de bijbehorende functies en uitstekende resultaten. In deze handleiding behandelen we enkele veelvoorkomende problemen en hun oplossingen, zodat u kunt genieten van de soepele ervaring van de beste e-mailservice, Gmail. Om uw problemen in de kortst mogelijke tijd te laten verhelpen, kunt u contact opnemen met de technische teams.

Problemen:

Je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten:

Als u geen toegang heeft tot uw Gmail-account omdat uw inloggegevens niet kunnen worden onthouden, kunt u met de accountherstelfunctie van Gmail weer toegang krijgen tot uw e-mail.

1. Ga naar de aanmeldingspagina en druk op E-mail vergeten
2. Voer het telefoonnummer in dat aan uw Gmail-account is gekoppeld of voer het alternatieve e-mailadres in dat u hebt ingevoerd toen uw Gmail-account werd aangemaakt en klik op Volgende.
3. Voer uw voornaam en achternaam in en klik op Volgende.
4. Om Google toe te staan ​​een verificatiecode naar het door u opgegeven e-mailadres of telefoonnummer te sturen, klikt u op Verzenden.
5. Nadat u deze heeft ontvangen, voert u de verificatiecode in en klikt u op Volgende
6. Als u het wachtwoord voor dit account nu niet meer weet, klikt u op de accountnaam die is opgegeven om in te loggen en klikt u op Wachtwoord vergeten.
7. Voer het wachtwoord in dat u zich herinnert en volg de instructies daarna op. Als u zich geen wachtwoorden kunt herinneren die zijn verbonden met het Gmail-account, drukt u op 'Find Another Way'
8. Om een ​​verificatiecode te verkrijgen, voert u het telefoonnummer in dat aan het account is gekoppeld.
9. ow wanneer u deze ontvangt, voert u de verificatiecode in en klikt u op Volgende
10. Genereer uiteindelijk een nieuw Gmail-accountwachtwoord en log vervolgens in op uw account.

Gmail-account gehackt:

Als u een indicatie krijgt van onbekend gedrag in uw e-mailaccount of als u een aanhoudend authenticatieprobleem heeft, moet u actie ondernemen om het onmiddellijk op te slaan, omdat iemand mogelijk uw Gmail heeft gehackt.

Instellingen en acties zijn onder meer:

. Wijzigingen in configuraties zoals delegatie van e-mail, routering en geautomatiseerde antwoorden
. Contacten wanneer u wordt geïnformeerd dat er spam is verzonden vanaf uw Gmail-account
. E-mails die op vreemde wijze zijn verwijderd
. Geblokkeerde e-mailadressen of filters die niet door u zijn ingesteld

Volg de gegeven procedures om het probleem op te lossen:

. G naar de Google-pagina voor accountbeveiliging en log vervolgens, indien daarom wordt gevraagd, in op
. Tik op recente beveiligingsincidenten en controleer op verdachte activiteiten.
. Als u vervolgens een bewerking ziet die u niet hebt uitgevoerd, klikt u op Nee, ik was het niet '. Volg de gegeven stappen om uw account veilig en stabiel te houden
. Klik op Uw apparaten en klik op Wordt herkend door een computer? Als u merkt dat u zich heeft aangemeld bij uw Google-account met een vermelde computer die niet van u is. Volg de methoden om uw account te beschermen.

Een foutmelding krijgen:

Gmail-foutmeldingen doen hun uiterste best om de problemen te classificeren, zodat u ze direct kunt verhelpen. Als je de foutmelding 'Bad Request' of 'Oeps' krijgt wanneer je aan Gmail werkt, volg dan de gegeven stappen om het probleem op te lossen.

. Zorg ervoor dat u met een ondersteunde en vertrouwde webbrowser Gmail gebruikt. Bij gebruik in de meest recente versie van de volgende browsers, presteert Gmail het beste.
. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge, Firefox en
. Voor de meeste iOS- en Android-browsers zou Gmail correct moeten werken. Als dit niet het geval is, probeert u Chrome op uw mobiele apparaat om te downloaden.
. Schakel browserextensies of add-ons kort uit om te zien of Gmail ze onderbreekt. U kunt de modus voor privé browsen van de browser gebruiken om Gmail te openen zonder dat er extensies worden uitgevoerd.
. Als Gmail correct werkt zonder dat er extensies worden uitgevoerd, sta ze dan toe om de belangrijkste boosdoener een voor een te doorzoeken.
. Wis nu de cache en cookies van uw webbrowser en ga naar Google om labs te openen zonder Gmail. Als u enkele experimentele Gmail-functies test, kunnen deze foutmeldingen in Gmail veroorzaken.
. Ga naar het G Suite-statusdashboard voor meer informatie over vermoedelijke fouten die Gmail momenteel ondervindt.

Door deze stappen te volgen, kunt u de gegeven problemen eenvoudig oplossen. Maar als je deze problemen nog steeds ervaart of vastzit met een andere fout, neem dan contact op met Gmail telefoonnummer + 31-297728131 voor onmiddellijke hulp. Voor onmiddellijke en betrouwbare hulp kunt u eenvoudig bellen met Gmail Klantenservice Nederland + 31-297728131. Teams zijn 24x7 beschikbaar om u op welke manier dan ook te helpen. Het is bekend dat technici u een gunstige ondersteuning bieden.

Comment on this post