Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hoe stel ik een wifi-verbinding in op een Acer-laptop?

Posted on

Als u uw draadloze thuisnetwerk niet kunt verbinden met uw Acer-laptop, raak dan niet gestrest, want het is heel gemakkelijk om uw laptop met Wi-Fi te verbinden.

Om u te helpen, staan ​​onze experts van Acer Support voor u klaar. Hier hebben we gezorgd voor het volledige en eenvoudige proces waarmee u uw draadloze netwerk eenvoudig aan uw systeem kunt koppelen.

U moet de SSID-uitzendnaam weten voordat u de procedure start, of u kunt uw draadloze netwerknaam en ook een beveiligingssleutel zeggen, of u kunt uw wifi-wachtwoord zeggen.

Nadat u alle behoeften heeft geverifieerd, kunt u doorgaan en beginnen met de gegeven procedure.

1. Klik eerst op het netwerkpictogram in de taakbalk op het hoofdscherm van uw laptop en selecteer vervolgens de verbinding 'Netwerkcentrum openen' en een nieuw venster wordt geopend.
2. Klik op de optie 'Adapterinstellingen aanpassen' in het zijmenu in dat venster en klik met de rechtermuisknop op 'Local Area Network' en activeer het na het openen.
3. Ga nu terug naar de taakbalk, klik op het netwerkpictogram en controleer de lijst met geopende netwerkverbindingen. Als u geen netwerk in de grafiek ziet, drukt u op het pictogram Vernieuwen boven aan het pop-upscherm of controleert u of uw adapter correct werkt.
4. Zoek je wifi nu opnieuw in de lijst en klik erop als je het hebt gevonden en selecteer de verbindingsknop en voeg de toegangscode of beveiligingssleutel toe om verbinding te maken.
5. Open nu uw browser om de link te verifiëren.

Als het nog steeds niet is aangesloten op uw laptop, maak dan verbinding met onze technici via ons gratis Acer telefoonnummer + 31-308081216. Onze technici zullen u stapsgewijs door het bovenstaande proces begeleiden met een geschikte oplossing voor de fout.

Neem voor meer van dergelijke kritieke problemen contact met ons op via Acer klantenservice.

Comment on this post